Hvitvedgaard Korn & foder

Salg af kvalitetsfoder & strøelse til dyr samt

professionel rådgivning

Høj kvalitet af wrap hos Hvitvedgaard

 

Hos Hvitvedgaard gør vi meget ud af at lave en wrap af høj kvalitet, og især rettet mod nøjsomme heste og ponyer. Med dette menes, at vi stræber efter at få et lavt energiindhold (kaloerier), lavt sukkerindhold og højt fiberindhold, for at sikre at hestene kan tildeles større mængder grovfoder, uden at blive for fede. Desuden er den grove struktur med til at give beskæftigelse og lang tyggetid. Vores wrap bliver slået med slåmaskine, UDEN crimber, dvs. strående wrappes i fuld længde. Udover dette giver længere beskæftigelsestid for hestene når de skal spise det, har det også den fordel at der er mindre spild ved håndteringen af den åbne balle.

 

Vi laver altid analyse af vores wrap, så du kan være sikker på at sukker- og energiindhold er i bund.

 

MINIWRAP ca 30 kg - 95 kr/stk.

Chanceballer, der er muligheder for pletter/huller i - 60 kr/stk (INGEN RETUR på chanceballer) - ALT UDSOLGT HØST 2017. Vi håber at lave 2. slet september/oktober. Det afhænger dog at om vi får regn

 

Minibig firkantballer, ca 175-200 kg - 350 kr/stk. V. køb af mere en 1o stk på én gang, koster de 325 kr/ballen. - NY HØST 2018.ALT UDSOLGT!!!!! Se årets analyser her

 

RETURRET!! Er der en dårlig balle, kan du få den byttet UB, dog kun ved returnering af den dårlige balle inden for 1- max. 2 dage efter anbrud af ballen, og gælder kun inden for en periode af 1 mdr efter køb.

 

LEVERING - Wrappen kan leveres til 3 kr pr kørt km, dvs. km tur retur. De leveres med trailer og bil, så der er ingen mulighed for aflæsning med balletang. Man skal desuden selv hjælpe med aflæsning. Vi kan max have 7 af de store baller ad gangen, og 30-40 stk af de små.

 

 

Følg os:

Email: mail@hvitvedgaard.dk