Hvitvedgaard Korn & foder

Salg af kvalitetsfoder & strøelse til dyr samt

professionel rådgivning

Foderplan

Jeg tilbyder udarbejdelse af foderplaner til din hest/dit hestehold. Fordelen ved at vælge mig, frem for de mange foderfirmaer, som tilbyder gratis rådgivning er, at jeg er fuldstændig uvildig. Du kan frit vælge mellem alverdens produkter, også dem jeg ikke forhandler. Jeg vil råde og vejlede udfra dine ønsker, og hvad jeg mener vil være det mest optimal for din hest.

 

Hvorfor vælge at få lavet foderplan?? Rigtig mange har meninger omkring foder og fodring af heste. Desværre har jeg erfaret gennem årene, at mange heste i dagens Danmark, ikke fodres korrekt. Mangel eller overforsyning med næringsstoffer, kan hesten leve med uden synlige tegn, nogle i længere tid end andre. Nogle præsterer måske bare ikke optimalt, men ved afbalancering af foderplanen, kan man i de fleste tilfælde få en hest som både trives og præstere bedre. Jeg hører tit at "sådan har vi altid gjort", "sådan er hesten bare" og "hesten er ikke død af det", men hvorfor ikke få den til at fungere korrekt?? Og der er jo sket et kæmpe fremskridt indenfor hesteernæring de sidste 10-20 år, så hvorfor ikke benytte sig af denne nye viden?

 

Pris pr foderplan kr. 199,- inkl moms

Inkl justeringer indenfor de første 6 uger og en opdatering indenfor de første 6 måneder.

 

Handler du i butikken indenfor de første 6 uger, modregnes beløbet (de 199 kr) i det købte. Kunder i butikken tilbydes gratis rådgivning og udarbejdelse af foderplaner.

 

 

Ved større hestehold, kontakt mig for tilbud.

Menu

Følg os:

Email: mail@hvitvedgaard.dk