På Vollerslevvej 29, er der to firmaer. Hvitvedgaard Korn & Foder drives af Malene Aagaard Hvitved og Hvitvedgaard drives af Torben Aagaard Hvitved

Hvitvedgaard Korn & Foder drives af Cand. Agro Malene Aagaard Hvitved. Malene har over 30 års erfaring med heste, og har siden 2006 beskæftiget sig med rådgivning af hestehold, ernæring og udarbejdelse foderplaner til heste. Derudover er hun uddannet dyrepasser med speciale i heste, og har derfor også megen praktisk erfaring fra arbejde i forskellige stalde, lige fra væddeløb til ridekolen, men også erfaring fra pasning af slagtesvin, slagtekvæg og mere eksotiske dyr som bl.a. voilierefugle, krybdyr og næseaber.   Udover interessen for heste, har Malene også altid haft kaniner og hund og i dag er dyrebetanden udviddet med yderligere høns, katte og slagtekalve. Så erfaringer indenfor en bred vifte af dyrearter er stor.


Hos Hvitvedgaard Korn & Foder går desuden vi meget op i at producere godt grovfoder, og grovfoder velegnet til nøjsomme heste og ponytyper. Malene har selv fjordheste i stalden, og ved at det er vigtigt med specialdesignet hø og wrap til denne type heste, for at få den bedst mulige trivsel og præstation.


Gårdens 10 ha jord drives af Hvitvedgaard som ejes af Malenes mand Torben. Torben er også uddannet Cand. Agro, og har sine specialer indenfor lovgivning og miljø. Derudover har han styr på alt vedr. drift af marker, gødningsregnskaber osv. Torben har ligeledes stor erfaring med pasning af malkekvæg, da han som stor dreng hjalp til i stald og mark ved nabobonden hjemme i Ebeltoft.